Translate

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Μακιγιάζ γλυκό σαν καραμέλα. Η ομορφιά της νέας σεζόν παίζει σε γλυκούς τόνους της καραμέλας.


  Μακιγιάζ γλυκό σαν καραμέλα. Η ομορφιά της νέας σεζόν παίζει σε γλυκούς τόνους της καραμέλας.

  Το preview των τάσεων της ομορφιάς ξεκίνησαν και μια πρώτη ματιά με φέρνει σε επαφή με ολόφρεσκες τάσεις, χρώματα και ιδέες. Μια από τις επικρατέστερες είναι η απόχρωση το μακιγιάζ στο χρώμα της καραμέλας. Είναι μια απόχρωση που παίζει στην παλέτα με τις φυσικές αποχρώσεις των μπεζ-καφέ και ροζ ,σε συνδυασμό με μια φυσική κάλυψη από make up και σίγουρα προϊόντα λάμψης που εξασφαλίζουν αυτό το λαμπερό αποτέλεσμα υγείας, ενώ μας βοηθούν να κάνουμε μια πρόβα καλοκαιριού όσο αφορά το αγαπημένο, μπρονζέ μακιγιάζ.
    Για να το πετύχετε, θα χρειαστείτε ως βάση ένα προϊόν λάμψης σε υγρή μορφή το οποίο θα απλώσετε σε όλο το πρόσωπο. Στη συνέχεια, απλώστε κανονικά το make up σας χωρίς να το παρακάνετε με την ποσότητα. Για τα ζυγωματικά σας επιλέξτε ένα ρουζ σε ροδακινή απόχρωση και για τα χείλη ένα κραγιόν ή λιπγκλος στο χρώμα της καραμέλας γάλακτος!
   Για έξτρα λάμψη όπως αυτή που βλέπετε στα catwalks, θα πρέπει να βουτήξετε το χοντρό πινέλο σας σε ένα βαζάκι με πούδρα λάμψης και να χαϊδέψετε απαλά το μέτωπο τα ζυγωματικά και ίσως το πιγούνι. Μην ξεχάσετε να ανοίξετε το βλέμμα σας με δύο στρώσης μάσκαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου