Translate

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

To SMOKEY κλέβει την παράσταση

Τα νέα smokey της Άνοιξης

 Μπορεί οι παστέλ αποχρώσεις να πρωταγωνιστούν στη ζωή μας την Άνοιξη, ωστόσο τo smoky θα κλέψει την παράσταση! Κορίτσια, καλά νέα! Για όσες αγαπούν- δεν μπορούν να αποχωριστούν- ξέρουν μόνο το smoky, οι νέες spring προτάσεις σε smoky είναι πολλές!




 Πρόταση πρώτη, το smoky περιορίζεται στο κινητό βλέφαρο χωρίς να ξεφεύγει, μέχρι το κόκαλο του ματιού και στην ρίζα του κάτω βλεφάρου. Φυσικά, στο μάτι έχει περαστεί περιμμετρικά με μαύρο μολύβι, μια λεπτή γραμμή η οποία δεν έχει σβηστεί αρκετά. Τα χείλη είναι εντελώς γυμνά και φυσικά.    
Πρόταση νούμερο δύο, έχει απλωθεί μαύρη μάτ σκιά σε γενναίες δόσεις και το σβήσιμο ειδικά στο κάτω βλέφαρο δίνει το effect του καπνού. Τα χείλη έχουν αποχρωματιστεί με make up. 
 Στη θέση τρία, το πιο εκκεντρικό και έντονο smoky- ρακούν. Η μαύρη shimmering σκιά ανεβαίνει αρκετά πιο πάνω από το καπάκι του ματιού και σχεδόν αγγίζει τα φρύδια. Τα χείλη και εδώ φυσικά. Φυσικά μπορούμε να προσθέσουμε πάνω από το μαύρο μολύβι ή τη μαύρη σκιά μία άλλη της επιλογή μας σε καφέ, μπρονζέ σκούρο μοβ ή ανθρακί αποχρώσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου