Translate

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Νυφικό μακιγιάζ, Όμορφα μυστικά για το νυφικό σας μακιγιάζ

                         
                   Λαμπερές την πιο όμορφη μέρα της ζωής μας 


                                                             
 Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει ξεχωριστή, όμορφη και λαμπερή την πιο σημαντική μέρα της ζωής της. Στον γάμο της. Το ιδανικό νυφικό, το όμορφο χτένισμα και το λαμπερό, σωστό μακιγιάζ είναι τα σημαντικότερα στοιχεία για την ολοκληρωμένη υπέροχη εικόνα μιας νύφης. Την ημέρα του γάμου μας όλες θέλουμε να είμαστε πιο όμορφες από ποτέ, έτσι ποντάρουμε πολλά στο μακιγιάζ μας. Το μακιγιάζ που επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες για εκείνη τη στιγμή είναι φυσικό, αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου και " κρύβει" τυχόν ελαττώματα 


ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 
 Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να είναι σταθερά και μια κρέμα για να ρυθμιστεί η λιπαρότητα, θα πρέπει να εφαρμοστεί πριν τη βάση στο πρόσωπο. 

Η μάσκαρα καλύτερα θα ήταν να είναι αδιάβροχη για να μη μουτζουρώσουμε το μακιγιάζ αν κάποιο δάκρυ μας τρέξει, φυσικά από συγκίνηση.


 Οι περισσότερες νύφες επιλέγουν γλυκό, απαλό μακιγιάζ που δείχνει φυσικό. Το δέρμα πρέπει να δείχνει άψογο χωρίς ατέλειες και πολύ σημαντικό είναι να έχει ματ αποτέλεσμα.
 Μην χρησιμοποιείτε ρουζ και πούδρες με glitter γιατί το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες θα είναι απογοητευτικό.
 Οι αποχρώσεις σε γήινους, ροζ και μοβ τόνους πάει σε όλες μας, φυσικά κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχουν όχι στο μακιγιάζ αρκεί οι αποχρώσεις να μας ταιριάζουν και το αποτέλεσμα να μας δικαιώσει!!
 Το σημαντικό είναι να είμαστε εκείνη την ημέρα φωτεινές και όχι σκοτεινές και άγριες. 
 Φωτίστε με ανοιχτόχρωμες σκιές κάτω από το τόξο του φρυδιού και την εσωτερική γωνία του ματιού,( ακριβώς στο βαθούλωμα που βρίσκεται μεταξύ μύτης και εσωτερικής γωνίας του ματιού)για extra λάμψη. 
 Οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα δώσουν στα μάτια ένα ξεχωριστό εφέ, όγκο στις φυσικές σας βλεφαρίδες και θα κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και ομορφότερα. 
Το κραγιόν που θα φορέσετε πρέπει φυσικά να ταιριάζει με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Προσέχουμε ιδιαίτερα και το χρώμα των δοντιών μας κατά την επιλογή του κραγιόν μας.Αν επιλέξουμε κόκκινο προσπαθούμε να κάνουμε τα μάτια μας πολύ απαλά βάζοντας μάσκαρα και μία λεπτή γραμμή μαύρο eye liner. 
 Βρείτε το μακιγιάζ που σας "πάει γάντι" και γίνεται την ημέρα του γάμου σας εκθαμβωτικές!!! 
Να ζήσετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου