Translate

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Μεταμορφώστε το μακιγιάζ σας

      Ομορφιά που μαγνητίζει από την πρώτη ματιά, με ένα 
      ολοκληρωμένο μακιγιάζ για το πρωί αλλά και το βράδυ!          
                                 
                        




  ΠΡΩΙΝΟ - ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 
 Χαρίστε την επιδερμίδα σας ομοιόμορφη όψη χρησιμοποιώντας make up πολύ κοντά στο χρώμα της επιδερμίδας σας, προσοχή σε αυτό πρέπει να τεστάρουμε το χρώμα κοντά στο λαιμό μας για να αποφύγουμε λάθη.
Οι ανοιχτόχρωμες εφαρμόζουν στο πρόσωπο τους make up σε ανοιχτό χρώμα και οι σκουρόχρωμες σε πιο σκούρες.
 ΜΑΤΙΑ Καλύψτε το κινητό βλέφαρο με μια ανοιχτόχρωμη σκιά βάσης, λευκή ή μπεζ, εφαρμόστε ένα μαύρο μολύβι εσωτερικά μάτι και κάντε το περίγραμμα στο κινητό βλέφαρο. Τονίστε με αρκετές στρώσεις τις βλεφαρίδες με μαύρη μάσκαρα. 
Βάλτε ένα ωραίο απαλό ρουζ στα μάγουλα σας και χρησιμοποιήστε ένα γήινο κραγιόν για τα χείλη σας. Είστε έτοιμες για την πρωινή σας δουλειά...


 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ - ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 
 Και αν μετά τη δουλεία βιάζεστε να ετοιμαστείτε γιατί ο καλός σας, σας περιμένει, μην αγχωθείτε τουλάχιστον για το μακιγιάζ!!! 
Μετατρέψτε το πρωινό σας μακιγιάζ σε βραδινό με λίγες ακόμη κινήσεις. 
 ΜΑΤΙΑ Xωρίς να αφαιρέσετε το πρωινό σας μακιγιάζ,μεταμορφώστε το εφαρμόζοντας ένα σκούρο μπλε μολύβι εσωτερικά στο μάτι και σχηματίζοντας μια χοντρή γραμμή smokey στο κάτω βλέφαρο. Εφαρμόστε μια γαλάζια σκιά από πάνω έστι ώστε η γραμμή smokey να είναι ομοιόμορφη. 
Πάνω από το μολύβι η σκιά θα αποκτήσει βάθος και διάρκεια.Περάστε ξανά μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας και τονίστε ξανά το ρουζ σας. 
Γεμίστε τα χείλη σας με ένα πιο έντονο κραγιόν σε ροζ- κοραλί απόχρωση και είστε έτοιμες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου