Translate

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

SCRUB ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Αυτή είναι η περίοδος που όλες ασχολούμαστε με το σώμα μας υπ-ερ-εν-τα-τι-κά! Βασικός εχθρός μας: η κυτταρίτιδα!
 Αντί να κοιτάς το σώμα σου με μαγιό στον καθρέφτη σου, να πιέζεις στα σημεία που έχουν κυτταρίτιδα και να ξεφυσάς, θα σου πρότεινα να κάνεις κάτι γι' αυτό!
  Τα υλικά τα έχουμε όλες σπίτι μας, με επιφύλαξη για το grapefruit.... που εύκολα βρίσκουμε στο σούπερ μάρκετ. Εύκολα γρήγορα και οικονομικά.. 


 Υλικά 
 - grapefruit 
- ζάχαρη
 - λάδι 


 για τα υλικά 


 Το grapefruit περιέχει οξέα, μεταλλικά άλατα και βιταμίνες. Καθαρίζει και λευκαίνει σε βάθος το δέρμα! Επίσης, αν το πιεις σαν χυμό, το grapefruit έχει λιποδιαλυτικές ιδιότητες και γι' αυτό το συστήνουν όλοι οι διατροφολόγοι. 
 Η ζάχαρη απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα! Αν θέλεις πιο έντονη απολεπιστική δράση μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μαύρη ζάχαρη η οποία είναι πιο σκληρή.
 Το ελαιόλαδο αναπλάθει και θρέφει την επιδερμίδα μας! Μερικές ακόμη χρήσεις του είναι ως μάσκα στα μαλλιά (αν έχεις ξανθά μαλλιά απόφυγέ το γιατί το χρώμα τους πρασινίζει) ή γύρω από τα νύχια για να μαλακώσουν τα πετσάκια.

Τι θα χρειαστείς
-1/2 grapefruit
-2 κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο
-6 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη

 Ανοίγουμε στην μέση το grapefruit και βάζουμε μέσα την ζάχαρη.
 Συνεχίζουμε με το ελαιόλαδο.
 Το scrub μας είναι έτοιμο
 Πάρε το grapefruit και το μείγμα που έχει μέσα και κάνε μια φορά την εβδομάδα scub. Τρίψε όλο σου το σώμα με απαλές κυκλικές και ανοδικές κινήσεις επιμένοντας στα σημεία που έχουν κυτταρίτιδα (γλουτοί, μηροί, κοιλιά, μπράτσα). Ξέπλυνε με άφθονο χλιαρό νερό και άπλωσε την ενυδατική σου ή ένα προϊόν κατά της κυτταρίτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου