Translate

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Μπρονζέ μακιγιάζ

                                               Απογειώστε το βλέμμα σας


Οι μπρονζέ τόνοι πρωταγωνιστούν στην παλέτα του μακιγιάζ και αυτό το καλοκαίρι. 
 Αναδεικνύουν με τον πιο υπέροχο τρόπο τη σοκολατένια επιδερμίδα ή ακόμη μπορούν να μας χαρίσουν το χρώμα που αφήνει το άγγιγμα του ήλιου χωρίς να χρειαστεί να εκτεθούμε σε αυτόν. Ανακαλύψτε τους πιο καυτούς συνδυασμούς!! 


Φυσικά οι μπρονζέ αποχρώσεις ταιριάζουν σε κάθε χρώμα επιδερμίδας, λευκές, μελαχρινές, ηλιοκαμένες και απογειώνουν τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. 
 Για ένα πρωινό λουκ προτιμήστε ένα πιο απαλό μακιγιάζ σε μπρονζέ αποχρώσεις ,χωρίς υπερβολές δίνοντας έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών. 
 Απλώστε μία ανοιχτόχρωμη καφέ σκιά στο κινητό βλέφαρο και στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων. Τονίστε τα ζυγωματικά με ένα ρουζ στο χρώμα της τερακότας και το φυσικό χρώμα των χειλιών σας με ένα διάφανο λιπ γκλος. Τέλος μερικές στρώσεις από τη μαύρη μάσκαρα σας και είστε έτοιμες. Τip: Για το πρωινό μακιγιάζ αποφύγετε τα προϊόντα με ιριδίζουσα σύνθεση και επιλέξτε εκείνα με ματ υφή.


 Για ένα σέξυ βραδινό λουκ, χαρίστε ηλιοκαμένη όψη στο δέρμα με μια μπρονζέ πούδρα. 
Τονίστε το άνω βλέφαρο και την εξωτερική γωνία του ματιού με καφέ ιριδίζουσα σκιά ή ακόμη κάντε ένα ωραίο smokey σε μπρονζέ αποχρώσεις. 
Φωτίστε την περιοχή κάτω από το τόξο των φρυδιών με μια μπεζ ανοιχτόχρωμη ιριδίζουσα σκιά και υπογραμμίστε τη βάση των κάτω βλεφαρίδων με ένα καφέ μολύβι ματιών.Προσθέστε αρκετές στρώσεις μαύρη μάσκαρα και ολοκληρώστε βάφοντας τα χείλη με ένα nude ή ακόμη και με ένα απαλό κοραλί κραγιόν. 
Top tip: Χρησιμοποιήστε ένα λευκό μολύβι στο εσωτερικό του βλεφάρου για να χαρίσετε λάμψη και να «απαλύνετε» το αποτέλεσμα.


 Έτοιμες να κατακτήσετε τους πάντες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου