Translate

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Το καλοκαίρι στα νύχια μας

  Τα νύχια μας είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχός της εμφάνισής μας, έτσι και φέτος το καλοκαίρι μαζί με τα χρωματιστά ρούχα και μπικίνι θα έχουμε και πολύ πολύ χρώμα στα νύχια μας. Υπέροχα και έντονα χρώματα λοιπόν και φέτος το καλοκαίρι!!






  Αρχίζω λοιπόν από το έντονο φούξια,χρώμα που έπαιζε από την αρχή της άνοιξης και θα πρωταγωνιστήσει και όλο το καλοκαίρι. 
Επίσης αποχρώσεις του πράσινου, του μπλε, κυρίως το φυστικί και το γαλάζιο του ουρανού. Φυσικά το πορτοκαλί δε θα λείψει από τις χρωματικές παλέτες καθώς επίσης τα υπέροχα παστέλ χρώματα, όπως το όμορφο ροζ και το τέλειο μοβ χρώμα της λεβάντας.
Φυσικά το έντονο κόκκινο βερνίκι, το χέρι μας δείχνει κομψό και πανέμορφο με τα έντονα κόκκινα νύχια!
Τέλος το λευκό για όσες θέλετε να έχετε μια κλασική και επίσημη εμφάνιση , ακόμα και το καλοκαίρι, θα φορεθεί.




Λίγα ακόμη μυστικά 

  •  Για όσες θέλετε να ξεχωρίζετε, μη διστάσετε να βάψετε να νύχια σας με διαφορετικά χρώματα το κάθε ένα(multi-colored). 
  • Τα στρας, οι πούλιες και τα πολύχρωμα stickers θα έχουν την τιμητική τους…Δοκιμάστε τα για ένα ξεχωριστό look! 
  •  Για εσάς που λατρεύετε το γαλλικό, γιατί δεν δοκιμάζετε κάτι εναλλακτικό? Μία πρόταση είναι το ανάποδο γαλλικό- εξίσου εντυπωσιακό και φινετσάτο- αλλά και το γαλλικό με πολύχρωμες γραμμές εκτός του λευκού!
  •  Για να κάνεις τα νύχια σου να ξεχωρίζουν περισσότερο μη ξεχνάς ποτέ το γυαλιστικό σου και ενώ συνδύασε το ντυσιμό σου με ένα clutch ή πολλά δαχτυλίδια και βραχιόλια. 
  •  Τέλος μη ξεχνάτε ποτέ τη βάση(base coat) σας πριν απο κάθε βάψιμο.Τα κιτρινισμένα νύχια δεν αρέσουν σε κανέναν!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου